Montaj Tavane Rigips

Montaj Tavane Rigips

Un tavan bine executat reprezinta o finisare de calitate in amenajarea locuintei dvs. Tavanele completeaza designul de interior al oricarei camere, fiind un element care confera o atmosfera deosebita in stransa legatura cu toate celelalte elemente de decor.
Din acest motiv executia tavanelor trebuie sa fie bine realizata si sa tina seama de ideile clientului.

Contact!

Tavane Rigips pe Structura Metalica

Atunci cand tavanul dvs este foarte denivelat sau cand doriti izolare fonica si termica, puteti apela la montajul unui tavan fals din rigips. Acesta se monteaza pe structura metalica simpla pentru dimensiuni de pana la 20mp, sau structura metalica dubla, cu ranforsare, pentru dimensiuni peste 20mp.

Contact
montaj gips carton

Tavane Casetate


Tavanele casetate sunt folosite in special pentru amenajarea spatiilor cum sunt: birouri, supermarketuri, showroom-uri, spatii industriale etc. Se apeleaza la acest tip de tavan pentru cazurile in care e nevoie sa se poata umbla in spatele tavanului, unde se pot afla conducte, aparatura etc.
Placile metalice sunt realizate din aluminiu si otel, avand avantajul durabilitatii si al rezistentei mari la umiditate. Structura de prindere a placilor poate fi vizibila sau ascunsa si are latimi de T15 sau T24.
Echipa noastra va sta la dispozitie, pentru montaj tavane rigips personalizate, cu sfaturi bune si idei decorative pentru o lucrare bine executata.

Call Now Button